Followers

~JOM daftar ISIUKM~

Minggu Pengenalan Persatuan Pelajar (M3P)

M3P bakal membuka tirai esok. Semua organisasi berdaftar layak untuk mempromosi persatuan dan kelab masing2 bagi membuka jalan dan ruang kepada seluruh mahasiswa mencari ilmu di luar bilik kuliah yang sangat berharga. Peluang ini seharusnya dimanfaatkan sepenuhnya oleh seluruh mahasiswa khususnya mahasiswa baru.

Ikatan Studi Islam UKM (ISIUKM) juga tidak ketinggalan untuk turut serta dalam M3P. Kami berada di booth no. 26 dan akan membuka kaunter bermula jam 8 pagi hingga 4 petang. M3P bermula 19hb hingga 23hb Julai 2010. Sehubungan dengan itu, saya menyeru kepada seluruh mahasiswa baru agar dapat mendaftar sebagai ahli ISIUKM dan menyertai program Kembara Rabbani Siswa (KERIS '10) yang dijadualkan pada 30/7 hingga 1/8/10.

Jom terjah !
~masi Ummah ~

Muhammad Hafizan bin Abd Hamid
Setiausaha Agong ISIUKM
Pengarah M3P ISIUKM

2 comments:

Farid Albariti said...

nak!!

JOM2!!!

Fakeh said...

Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

FAKEH KHALIFAH SAKA